Для осіб з порушенням зору

Колісник Т. Б.

Вид публікації: Стаття
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Назва видання: Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно- ресторанному бізнесі. - Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2023. – 91 с. (24-27 с.)
DOI-адреса:
URL публікації: http://surl.li/ivygr

Самойлова І.А., Крамар А.І.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Право
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Назва видання: Міжнародний науковий журнал «Граааль науки» №10 (листопад, 2021)
DOI-адреса:
URL публікації: https://el-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/11/%D0%B05-%D0%A0%D1%96%D0%B2%D0%BD%D0%B5_1.pdf

Добровольська С. Я., Поплавська І. В., Черешнюк Т. О., Кузишин А. В.

Вид публікації: Стаття
Галузь знань: Природничі науки
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: Вісник ОНУ. Сер.: Географічні та геологічні науки.Т. 26, вип. 1(38)
DOI-адреса: DOI: 10.18524/2303–9914.2021.1(38).234684
URL публікації: http://visgeo.onu.edu.ua/article/view/234684

Сидор Н.В.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Культура і мистецтво
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: XII Міжнародна науково-практична конференція THE WORLD OF SCIENCE AND INNOVATION 02-04.06-2021. Лондон, Великобританія
DOI-адреса:
URL публікації: https://sci-conf.com.ua/xi-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya-konferentsiya-the-world-of-science-and-innovation-2-4-iyunya-2021-goda-london-velikobritaniya-arhiv/.

Вавричук О.С., Баран Т.В.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2020
Назва видання: Пріоритети сучасної науки (частина І): матеріали IV міжнар. наук.-практ. конф. м. Київ, МЦНіД
DOI-адреса:
URL публікації: http://www.mcnd.ltd.ua/material/2020/%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C%202%20(1).pdf

Верля Н.

Вид публікації: Матеріали конференції
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Філологія
Рік навчання на ОП: 3
Назва видання: Нові тенденції у перекладознавстві, філології та лінгводидактиці у контексті глобалізаційних процесів: матеріали Всеукраїнської студентської науково- практичної конференції (м. Тернопіль, 16 жовтня 2023 року) / За ред. Куцої О. І. Тернопіль: ТНПУ, 2023. 248 с.
DOI-адреса:
URL публікації: http://surl.li/nwqir

Колачик Н. М., Павлюс В.П.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Обслуговування програмних систем та комплексів
Рік навчання на ОП: 4
Назва видання: Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Касько Д. В., Вишневська Г. Б.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2023
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Видавнича справа та медіа комунікації
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Костов М.А., Руденко О.А.

Вид публікації: Курсова робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Право
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Крамар А.І., Самойлова І.А.

Вид публікації: Матеріали конференції
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Право
Рік навчання на ОП: 4
Назва видання: Міжнародний науковий журнал «Граааль науки» №10 (листопад, 2021)
DOI-адреса:
URL публікації: https://el-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/11/%D0%B05-%D0%A0%D1%96%D0%B2%D0%BD%D0%B5_1.pdf