Бакалавр
Подати пропозицію
081 Право
Співпраця з працедавцями
Освітньо-професійна програма
Освітні компоненти
Обов'язкові компоненти
Цивільне право України
Кримінальне право України
Кримінально-процесуальне право України
Цивільне процесуальне право України
Криміналістика
Екологічне право
Міжнародне приватне право
Основи права Європейського Союзу
Міжнародне право захисту прав людини
Адміністративний процес
Основи наукових досліджень
Право соціального забезпечення України
Вибіркові компоненти
Сімейне право України
Земельне право України
Порядок вчинення нотаріальних дій
Вступ до практики Європейського суду з прав людини
Міжнародне публічне право
Судова риторика та техніка дебатів
Захист прав людини в цивільному та кримінальному судочинстві
Кримінологія
Організація адвокатури та адвокатської діяльності
Господарське право
Корпоративне право
Медичне право
Судова медицина та психіатрія
Податкове право
Міграційне право
Кримінально-виконавче право України
Господарське процесуальне право
Правове письмо
241 Готельно-ресторанна справа
Співпраця з працедавцями
Результати опитування стейкхолдерів - 2019
Результати опитування стейкхолдерів - 2020
Відгук від директора ресторану «Галич»
Відгук від менеджера з розміщення та бронювання ПрАТ "Тернопіль-готель"
Відгук начальника Управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради
Відгук від менеджерки готелю «Avalon Palace»
Відгук директора Тернопільського міськрайонного центру зайнятості
Бази виробничої практики для студентів
Імплементація міжнародного досвіду
Освітньо-професійна програма
Освітні компоненти
Обов’язкові компоненти
Філософія
Історія української культури
Українська мова (за проф. спрямуванням)
Іноземна мова (за проф. спрямуванням)
Соціологія та психологія
Правознавство
Безпека життєдіяльності з основами охорони праці
Вища математика
Економічна теорія
Харчова хімія
Мікробіологія
Вступ до гостинності
Товарознавство
Технологія продукції ресторанного господарства
Санітарія та гігієна
Підприємництво
Організація готельного господарства
Організація ресторанного господарства
Економіка підприємств сфери обслуговування
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Маркетинг готельно-ресторанного господарства
Інформаційні системи і технології в готельно-ресторанному бізнесі
Управління проектами в готельно-ресторанному комплексі
Бізнес-планування у готельно-ресторанному господарстві
Правове регулювання діяльності підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Бухгалтерський облік та звітність підприємств готельно-ресторанного бізнесу
Управління розвитком готельно-ресторанного комплексу
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Курсова робота "Технологія продукції ресторанного господарства"
Курсова робота «Організація готельного господарства», «Організація ресторанного господарства»
Навчальна практика "Вступ до фаху"
Навчальна практика (комп'ютерна)
Виробнича практика (організаційно-економічна)
Виробнича практика (професійно-орієнтована)
Кваліфікаційна робота
Атестаційний екзамен
Вибіркові компоненти
Зарубіжний сервіс готельно-ресторанного бізнесу
Етнічні кухні
Розвиток креативних здібностей
Вступ до бакалаврських студій
Готельна індустрія України
Рекреаційні комплекси світу
Організація виставкової та ярмаркової діяльності
Організація анімаційних послуг
Економічне обгрунтування управлінських рішень
Регіональна економіка
Етикет міжособистісної комунікації у готельно-ресторанній сфері
Конфліктологія
Іноземна мова індустрії гостинності
Організація кейтерингового обслуговування
Конкурентоспроможність підприємств готельно-ресторанної сфери
Управління командами
Курортологія
Санаторно-курортна справа
061 Журналістика
Співпраця з працедавцями
Результати опитування працедавців - 2021
Рецензія від заступниці головного редактора газети "Сільський господар"
Рецензія від директора Центру оперативної поліграфії
Рецензія від видавництва "Астон"
Рецензія від ГО "Бюро журналістських розслідувань "Детективи"
Відгук директора Тернопільського міськрайонного центру зайнятості
Імплементація міжнародного досвіду
Освітньо-професійна програма
Освітні компоненти
Обов’язкові компоненти
Філософія
Українська мова за проф. спрямуванням
Історія України та української культури
Іноземна мова (англійська)
Вступ до бакалаврських студій
Аналітична економіка
Теорія видавничої справи та редагування
Теорія масової комунікації
Психологія творчості
Історія видавничої справи
Книгознавство та бібліографія
Теорія і методика журналістської творчості
Сучасна українська мова в медіа
Комп'ютерно-видавничі технології
Редакторських фах
Практикум з редакторського фаху
Коректура
Медіаетика
Радіожурналістика
Текстознавство
Соціологія масової комунікації
Літературне редагування
Історія зарубіжної журналістики
Тележурналістика
Історія української журналістики
Кризові комунікації
Медіабезпека
Правові основи масової комунікації
Медіакритика
Курсова робота (Редакторський фах)
Курсова робота (Соціологія масової комунікації)
Навчальна практика
Професійна практика
Кваліфікаційна робота
Вибіркові компоненти
Управління власними фінансами
Управління власною кар'єрою та тайм-менеджмент
Стартапи: перші кроки в підприємництві
Війна, мир і безпека України у вимірі міжнародного права
Web-дизайн
Підтримка сайту
Суспільно-політична літ. та особливості її редагування
Основи відеомонтажу
Тревел журналістика
Політичний аналіз
Фотожурналістика
Технології PR
Журналістська майстерність
Проблематика ЗМІ
Дизайн друкованих видань
Феномен джинси
Сучасні тренди видавничої справи
Видавничий бізнес
Журналістські професії
Основи операторської майстерності
Медіамаркетинг
Риторика і спічрайтинг
Правова журналістика
Робота в кадрі
Репортерська праця
Основи міжособистісного спілкування
Журналістські розслідування
Пресслужби