Для осіб з порушенням зору
Показати усі

Гладчук О.П.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Назва видання: Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернетконференції
DOI-адреса:
URL публікації: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2263/1/IDoHaRIF_2021_DonNUET.pdf

Гладчук О.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2020
Назва видання: Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу: зб. тези до І Всеукр. наук.-практ. конф. Тернопіль
DOI-адреса:
URL публікації: https://content.e-schools.info/tkhtt/library/%D0%97%D0%91%D0%86%D0%A0%D0%9D%D0%98%D0%9A_%D0%A2%D0%95%D0%97.pdf