Для осіб з порушенням зору

Гладчук О.П.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Назва видання: Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернетконференції
DOI-адреса:
URL публікації: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2263/1/IDoHaRIF_2021_DonNUET.pdf

Анотація

Розглянуто диверсифікацію в сфері ресторанного господарства як маркетинговий інструмент, що дозволяє розширити
асортимент продукції та послуг.

Додаткова інформація

Ключові слова
Диверсифікація, арт-подача, інноваційна подача, диверсифікація сервісу

Файл

Застосуванння диверсифікації в сфері ресторанного господарства .pdf
1698 переглядів Поділитися: