Застосуванння диверсифікації в сфері ресторанного господарства (на прикладі закладів ресторанного господарства м. Києва)
Гладчук О.П.
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Назва видання: Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернетконференції
DOI-адреса:
URL публікації: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2263/1/IDoHaRIF_2021_DonNUET.pdf
Анотація
Розглянуто диверсифікацію в сфері ресторанного господарства як маркетинговий інструмент, що дозволяє розширитиасортимент продукції та послуг.
Додаткова інформація
Диверсифікація, арт-подача, інноваційна подача, диверсифікація сервісу |
Файл
Застосуванння диверсифікації в сфері ресторанного господарства .pdf |