Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в контексті оптимізації логістичних процесів
Бриндзя З. Ф., Кулик А. М., Спяк Г. І.
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Назва видання: Міжнародний науковий журнал "Інтернаука". Серія: "Економічні науки" №1
DOI-адреса: 10.25313/2520-2294-2021-1-6867
URL публікації: https://doi.org/10.25313/2520-2294-2021-1-6867
Анотація
Метою дослідження є ідентифікація сучаснихособливостей логістичної системи суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу, як вагомих учасників процесу надання туристичних послуг,
розробка пропозицій щодо вихідних показників, котрі слід врахувати при її формуванні, формування уніфікованої схеми логістичних процесів та взаємозв’язків їх учасників, що дозволить активізувати потенціал суб’єктів господарювання і забезпечить стабільний розвиток у стратегічній перспективі.
Додаткова інформація
туризм, готельно-ресторанний комплекс, статистичні показники, оптимізація, логістична система, управління, готельно-ресторанні послуги, автоматизовані системи, логістичні процеси |
Файл
Розвиток готельно-ресторанного бізнесу в контексті оптимізації логістичних процесів.pdf |