Для осіб з порушенням зору

Гладчук О.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2020
Назва видання: Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу: зб. тези до І Всеукр. наук.-практ. конф. Тернопіль
DOI-адреса:
URL публікації: https://content.e-schools.info/tkhtt/library/%D0%97%D0%91%D0%86%D0%A0%D0%9D%D0%98%D0%9A_%D0%A2%D0%95%D0%97.pdf

Анотація

У статті накреслено основні напрямки застосування техніки активних продажів у процесі обслуговування гостей в закладах ресторанного господарства. Виокремлено види технік активних продаж, які збільшують середній чек в закладі, дозволяють максимально задовольнити потреби гостя, впливати на замовлення гостей як по кількості страв та напоїв так і по їх найменуванню.

Додаткова інформація

Ключові слова
техніка активних продаж, сервіс, заклади харчування, гість, персонал

Файл

Застосування технік активних продажів у процесі обслуговування гостей в закладах ресторанного господарства.pdf
1879 переглядів Поділитися: