Для осіб з порушенням зору

Пивоварчук А. В., Муха Р.А.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів стратегічного управління підприємствами готельно-ресторанної сфери. Розглянуто теоретичні основи стратегічного управління підприємств готельно-ресторанної сфери. Досліджено практичні аспекти стратегічного управління на підприємствах готельно-ресторанної сфери, на прикладі підприємства «Avalon-Palace». Запропоновано шляхи удосконалення стратегічного управління на підприємствах готельно-ресторанної сфери.

Додаткова інформація

Ключові слова
стратегічне управління, конкурентоздатність, маркетингові витрати, стимулювання збуту, маркетингові заходи

Файл

Стратегічне управління підприємства готельно-ресторанної сфери.pdf
1060 переглядів Поділитися: