Для осіб з порушенням зору

Стефанишин Н.В., Муха Р.А.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів формування та вдосконалення стратегії розвитку готельно-ресторанного підприємства. Розглянуто теоретичні підходи формування стратегії розвитку готельно-ресторанного підприємства. Досліджено стан та конкурентне середовище функціонування готельно-ресторанного підприємства. Запропоновано шляхи формування стратегічних орієнтирів розвитку готельно-ресторанного підприємства в перспективному періоді.

Додаткова інформація

Ключові слова
стратегія розвитку, конкурентне середовище, стратегічне управління, конкурентні переваги, NFC-мітки, ресторан

Файл

Формування та вдосконалення стратегії розвитку готельно-ресторанного підприємства.pdf
991 переглядів Поділитися: