Розробка дизайн-проекту кулінарного журналу «Теорія смаку»
Гродецька Н.М., Зозуля С.М.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Дизайн середовища
Рік навчання на ОП: 4
Назва видання: Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
У процесі дипломного проектування було досліджено актуальність роботи та створено кулінарний журнал «Теорія смаку», який як продукт багатоцільового призначення не втрачає актуальності. Розробка дизайну журналу є одним з популярних видів поліграфії, який передбачає сукупність художніх прийомів, що створює єдиний характер у подачі матеріалів розроблених на базі оригінального графічного дизайну. В результаті роботи створено журнал, підібрано кольорову гаму, досліджено її вплив на читача, ергономічні вимоги до друкованих видань.Додаткова інформація
графічний дизайн, журнал, поліграфія, колір, композиція, ергономіка, формат |
Файл
Розробка дизайн-проекту кулінарного журналу «Теорія смаку».pdf |