Для осіб з порушенням зору

Гродецька Н.М., Зозуля С.М.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2021
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Фаховий молодший бакалавр (молодший спеціаліст)
Освітня програма (ОП): Дизайн середовища
Рік навчання на ОП: 4
Назва видання: Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

У процесі дипломного проектування було досліджено актуальність роботи та створено кулінарний журнал «Теорія смаку», який як продукт багатоцільового призначення не втрачає актуальності. Розробка дизайну журналу є одним з популярних видів поліграфії, який передбачає сукупність художніх прийомів, що створює єдиний характер у подачі матеріалів розроблених на базі оригінального графічного дизайну. В результаті роботи створено журнал, підібрано кольорову гаму, досліджено її вплив на читача, ергономічні вимоги до друкованих видань.

Додаткова інформація

Ключові слова
графічний дизайн, журнал, поліграфія, колір, композиція, ергономіка, формат

Файл

Розробка дизайн-проекту кулінарного журналу «Теорія смаку».pdf
1524 переглядів Поділитися: