Для осіб з порушенням зору

Дармограй О.В., Муха Р.А.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг в Україні. Досліджено теоретичні основи формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг в Україні. Здійснено оцінку практики функціонування закладів готельно-ресторанної сфери в Україні, на прикладі підприємства ТОВ «Три бажання». Запропоновано механізми підвищення ефективності функціонування та розвитку підприємства ТОВ «Три бажання».

Додаткова інформація

Ключові слова
заклади ресторанного господарства, готельні послуги, банкет, новітні технології, кейтерингові послуги

Файл

Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Украні.pdf
982 переглядів Поділитися: