Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Украні
Дармограй О.В., Муха Р.А.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг в Україні. Досліджено теоретичні основи формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг в Україні. Здійснено оцінку практики функціонування закладів готельно-ресторанної сфери в Україні, на прикладі підприємства ТОВ «Три бажання». Запропоновано механізми підвищення ефективності функціонування та розвитку підприємства ТОВ «Три бажання».Додаткова інформація
заклади ресторанного господарства, готельні послуги, банкет, новітні технології, кейтерингові послуги |
Файл
Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Украні.pdf |