Управління виробничим процесом у закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід
Худенко О.В., Добровольська С. Я.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню інноваційних та традиційних напрямів вдосконалення в управлінні виробничим процесом у закладах готельно-ресторанної сфери. Розглянуто інноваційні та традиційні підходи послуг в ресторані «GOLDEN LION». Визначено практичні аспекти надання додаткових послуг на готельно-ресторанному підприємстві«GOLDEN LION». Запропоновано шляхи удосконалення надання додаткових послуг у готельно-ресторанному комплексі «GOLDEN LION» в перспективному періоді.
Додаткова інформація
додаткові послуги, кейтерингові послуги, конкурентні |
Файл
Управління виробничим процесом у закладі ресторанного господарства традиційний та інноваційний підхід .pdf |