Особливості функціонування закладів готельно-ресторанної сфери у період війни
Дяків І.В., Муха Р. Я.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2024
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 4
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Анотація
Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідження теоретичних підходів та практики функціонування готельно-ресторанного бізнесу в умовах війни, а також розробка практичних заходів та рекомендацій щодо підвищення ефективності діяльності закладу в кризових умовах. Об’єктом дослідження є готельно-ресторанне підприємство «Байків».Додаткова інформація
Ключові слова готельно-ресторанний комплекс, ефективність функціонування, послуги, готель, ресторан, період війни. |
Файл
2 Особливості функціонування закладів готельно-ресторанної сфери у період війни.pdf |