Для осіб з порушенням зору
-->

ЗВІТ ДИРЕКТОРА КОЛЕДЖУ

9 вересня 2021 року у Галицькому коледжі імені В’ячеслава Чорновола відбулася Конференція трудового колективу, на якій були присутні 120 делегатів від викладацького, адміністративно-технічного та студентського складу. На Порядку денному заслуховувалося питання Звіту директора, кандидата юридичних наук, Заслуженого працівника освіти України БАБ’ЮК Марії Петрівни про результати діяльності Коледжу у 2020-2021 н.р.

До Звіту долучилися заступники директора з навчальної, наукової роботи та міжнародного співробітництва, з навчально-методичної роботи, з виховної роботи та студентських справ, керівники сектору академічної доброчесності, сектору розвитку персоналу, спортивного сектору, Президент Ради студентів.

Члени колективу поставили низку питань, на які у форматі дискусії отримали вичерпні відповіді, висловили певні зауваження та побажання.

Шляхом відкритого голосування делегати трудового колективу звіт директора Марії БАБ’ЮК схвалили. Звіт розміщено на сайті Коледжу

Запрошуємо усіх бажаючих ознайомитися з показниками діяльності колективу та студентства Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола у 2020-2021 навчальному році!