Для осіб з порушенням зору
-->

“Я твердо вірю в удачу. І я помітив, що чим більше я працюю, тим більше вона мені посміхається”

“Я твердо вірю в удачу. І я помітив, що чим більше я працюю, тим більше вона мені посміхається”.
Томас Джеферсон.

Саме під таким гаслом 22.03.2021р. розпочались «Дні Науки 2021» на цикловій комісії юридичних та суспільних дисциплін. Проведена титанічна робота і ми пишаємось дослідженнями всіх конкурсантів, а студентів-переможців вітаємо з заслуженою перемогою!
❗1 місце: Мазенко Андрій (П22) з темою наукової роботи «Історія кінематоргафу та його місце у мистецтві». Науковий керівник Рудик М.С.
❗2 місце: Гурська Вікторія (Т38) – «Голодомор – помста за свободу». Науковий керівник Городиська Н. І.
❗2 місце: Дитюк Мар'яна – «Галицька Мельпомена. Софія Стадникова» Науковий керівник Сидор Н. В.
❗3 місце: Гурська Вікторія (Т38) – «Психологічні особливості самооцінки в підлітковому віці» Науковий керівник Гузик Н.А.
❗3 місце: Кучер Каріна (П22) – «Технологічні відкриття та винаходи часів Першої світової війни та їх вплив на вирішення суспільних відносин». Науковий керівник Рудик М. С.
❗3 місце: Рудник Вадим (К18) – «Чорнобильська катастрофа як загальноцивілізаційна проблема: питання, що вимагають відповідей». Науковий керівник Дживра О. І.
❗Ґран-прі: Вовчак Софія (ВФ12) – «Василь Вишиваний. Трагедія життя і боротьби» науковий керівник Рудик М. С.
Сертифікатами учасників нагороджені ✔Ольховецький Андрій (К18) з дослідженням на тему: «Історія та перспективи криптовалют. Біткоїн як інноваційна система грошей» під керівництвом Дживри О. І.
✔Каплун Богдан (К18) з роботою на тему: «Застосування зброї масового враження» (науковий керівник Дживра О. І.)
✔Ременець Аліна з темою наукового дослідження «Національна свідомість української молоді сьогодні» (науковий керівник Рудик М. С.)
Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому – вчіться, дізнавайтесь нове, розвивайтеся. І нехай успіх буде Вашим незмінним супутником!