Для осіб з порушенням зору
-->

У Галицькому коледжі відзначили день партнера

Свято партнерства. Третього червня у Галицькому коледжі вперше відбувся захід до Дня партнера. Захід відвідали стейкхолдери, які співпрацюють із Галицьким коледжем впродовж багатьох років. Гостей зустріли із піснею та зі словами подяки. Партнерів нагороджували грамотами та пам’ятними подарунками.

Стейкхолдери розповідають, що працювати із студентами Галицького коледжу легко. Кажуть, що у їхніх компаніях вони здобувають ще більше досвіду.

— Тернопільський ІТ-кластера приймає до себе на стажування випускників, студентів саме відділення «Комп’ютерних технологій». Це є хороша співпраця і можливість студентам отримати хороший досвід від ІТ-компанії міста, — каже керівниця Тернопільського ІТ-кластера Катерина Міхайліді.

Власниця салону краси «Genevie» Надія Багрій каже, що пишається тим, що у неї працюють саме студенти Галицького коледжу. Вона завжди готова приймати студентів на практику, за можливості, і працевлаштовувати.

— У мене в салоні працюють двоє студенток Галицького коледжу, можу сказати, що їм дають відповдну освіту. Це дуже хороші діти. Перукарі повинні вчитися ціле життя, бо завжди з’являється щось нове, але саме з цього коледжу виходять діти із чудовими знаннями, — розповідає Надія Багрій.

Заступниця директора з навчальної, наукової роботи та міжнародного співробітництва, каже, що такий день святуватимуть кожного року. Це вкотре доведе, що співпраця й насправді є приємною.

— У нас багато стейкхолдерів, близько 50, але на сьогоднішньому заході було 35 роботодавців, наших партнерів. Ми започаткували гарну традицію. Сподіваємося, вона набиратиме обертів і таке святкування стане традиційним у нашому навчальному закладі, — розповідає Ірина Гелецька.

Над матеріалом працювали студентки Вб-11 Владислава Капітан та Вікторія Клапоушко