Для осіб з порушенням зору
-->

Три золоті медалі на міжнародній освітній виставці у Києві

Галицький коледж здобув три золоті медалі у XII Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти». Протягом двох днів, з 26 по 28 травня, викладачі презентували роботи у Київському Палаці Спорту.

Від Галицького коледжу представили два проєкти «Використання цифрових інструментів для забезпечення ефективного дистанційного й змішаного навчання в кризових умовах», «STEAM‒освіта: сучасні формати й практичні рішення від дошкільника до компетентного учня і студента». Над роботами працювали заступниця директора з навчально-методичної роботи Марина Глинська, методисти методичного відділу Тетяна Степанівна Нападій та Марія Андріївна Ятчук, завідувачка відділення комп’ютерних та видавничих технологій Олександра Чубей та викладач Василь Павлюс. Також від гімназії «Гармонія» Оксана Турчин презентувала роботу на тему: «Інновації в розвитку міжнародної співпраці в закладі освіти». Ці роботи нагородили золотими медалями з тематичних номінацій.

‒ «Над роботою, яку представляли на виставці, працювали з Василем Петровичем протягом року. Ми намагалися, аби наша практична робота відповідала заявленій темі конкурсу. Я описувала методичну частину роботи, а Василь Петрович – практичну з робототехніки. Кожен викладач намагався висвітлити той напрямок, над яким працює зі студентами, – розповідає Олександра Орестівна.

Окрім проєктів, каже Олександра Чубей, Галицький коледж готував виставку робіт студентів різних спеціальностей. Відвідувачі захоплювалися вишитим одягом, зробленими власноруч, коронами і вінками. Чимало гостей заходу розпитували про наш навчальний заклад.

Зазначимо, цього року на виставці було представлено понад пів тисячі учасників, зокрема, це заклади вищої, фахової, післядипломної освіти, заклади загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, а також заклади професійної профтехосвіти. Під час виставки можна було послухати конференції, тренінги, взяти участь у воркшопах та майстер класах.

Над матеріалом працювала студентка В-31
Вікторія Дроздовська

Фото Романа Гандзія