Для осіб з порушенням зору
-->

Спеціалісти Держпродспоживслужби вчили студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа" захищати свої права у магазинах та закладах харчування

Напередодні Всесвітнього дня захисту прав споживачів представниці Головного управління захисту споживачів провели лекцію для студентів спеціальності "Готельно-ресторанна справа". Начальник Управління захисту споживачів ознайомила студентів з основними аспектами законодавства у сфері захисту споживачів, розповіла про найпоширеніші порушення з боку продавців та наголосила на важливості отримання повної та достовірної інформації про товар чи послугу саме перед придбанням. Завідувач відділу контролю у сфері торгівлі, робіт і послуг звернула увагу на необхідності дотримання законодавства у сфері обслуговування, а також розповіла студентам про відповідальність та штрафні санкції за його порушення.
Представниці Держпродспоживслужби наголосили присутнім і на їх право на чисте повітря у закладах громадського харчування на заборону куріння та кальянів у закритих приміщеннях кафе і ресторанів. Дякуємо викладачу Шендирук Н.В. за організований захід.