Для осіб з порушенням зору
-->

«Гроші не важливі, коли пишеш, розслідуєш і викриваєш», – журналіст Назарій Наджога

Журналіст-розслідувач поділився досвідом та дав поради з чого розпочати журналістський шлях. Студенти спеціальності «Видавнича справа та редагування» мали змогу почути всі тонкощі роботи та поспілкуватись із гостем.

«Моя перша порада – працювати над власними текстами, якщо журналіст пише. Якщо це відеожурналіст чи радіожурналіст — мати свої авторські передачі» – говорить Назарій.

На зустріч з журналістом прийшло близько 40 студентів усіх груп спеціальності «Видавнича справа та редагування». Вони охоче слухали журналіста, брали участь в обговоренні.

– Нам дуже сподобалася зустріч. Вона для нас була пізнавальною та цікавою. Залишилось безліч хороших вражень та емоцій. Дякуємо Назарію за цікаву й корисну інформацію. Його було дуже приємно слухати, адже він — проста та відкрита людина, – діляться враженнями студенти групи В-41 Софія Савчук та Федів Василь.

На завершення зустрічі, студенти мали змогу поставити запитання до Назарія Наджоги. Журналіст каже: «на гроші — байдуже. Хочеться робити, хочеться писати, хочеться фотографувати. Знову ж доїхати, відслідкувати, розслідувати, показувати, розповідати».

Зазначимо, Назарій Наджога є автором репортажів у проєкті «Зникаючі села Тернопільщини» в інтернет-газеті «Доба», співзасновник онлайн-видання «Терміново» і нині власного медіамайданчика «Очевидець».

Відеоролик можна переглянути за посиланням.

Тетяна Музика, студентка 4-го курсу спеціальності «Журналістика»