Для осіб з порушенням зору
-->

Вітаємо старших викладачів кафедри видавничої справи та медіакомунікацій зі здобуттям другого магістерського ступеню

Адміністрація та студентство Галицького коледжу імені В'ячеслава Чорновола щиро вітають зі здобуттям другого магістерського ступеню Вишневську Галину Богданівну (старша викладачка кафедри видавничої справи та медіакомунікацій, кандидатка філологічних наук) та Гайду Ольгу Мирославівну (старша викладачка кафедри видавничої справи та медіакомунікацій, кандидатка філологічних наук).

Здобували професійну кваліфікацію викладачки у Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка за освітньою програмою “Англійсько-український переклад”.

― Магістерська програма на факультеті іноземних мов дала мені можливість актуалізувати свої знання, набути нових умінь, підвищити свою кваліфікацію. Здобутий досвід застосовуватиму під час підготовки та проведення занять з іноземної мови для студентів нашого коледжу, ― розповідає Ольга Мирославівна, і додає, ― лекційні та семінарські заняття проводились на високому методичному рівні. Нового напрямку набула і моя наукова діяльність завдяки написанню магістерської роботи під уважним керівництвом доцента Цепенюк Т. О.

― Завдяки навчанню я оволоділа англійською мовою на високому рівні. Це дозволить мені читати фахову літературу в оригіналі, знайомитись з науковими публікаціями провідних фахівців Європи і Північної Америки для кращого викладання у коледжі. Також диплом магістра сприяє отриманню свідоцтва доцента, ― ділиться Галина Богданівна.

Магістерки наголошують, що особливо вдячні викладачам своєї профільної кафедри теорії і практики перекладу та завідувачці кафедри романо-германської філології.

Колектив Галицького коледжу імені В'ячеслава Чорновола бажає викладачкам успіху в наукових задумах, професійних досягнень та реалізації фахової майстерності!

Галерея зображень