Для осіб з порушенням зору
-->

Екскурсія на студію «Файне місто»

Початок нового навчального року у студентів-журналістів Галицького фахового коледжу почався яскраво та із незабутніми враженнями. 18 вересня 2023 року студенти третього та четвертого курсів побували на навчальній екскурсії в офісі «Файного міста», а наступного дня, таку ж екскурсію провели для студентів групи Ж-21.

Вони мали можливість детальніше дізнатися про роботу місцевого медіа, створення новин та ознайомитись із «внутрішньою кухнею Файного міста». Студентам показали всю техніку, з допомогою якої створюються якісні теле- та радіо новини. Охочі могли навіть спробувати себе у ролі радіоведучих та відчути свій голос зовсім по-іншому. Усім хто це зробив, дуже сподобалось.

Студентам розповіли про сучасні виклики та проблеми у роботі медійників. Зокрема, про те, що журналістам потрібно бути готовими до критики збоку читачів та про складнощі створення новин під час війни. Молоді журналісти дізналися дуже багато того, що може знадобитися їм у майбутньому, адже важливо не лише знати теорію, яку вивчають на парах (хоча і без неї ніяк), а й бачити як усе відбувається насправді, щоб бути готовими до усіх непередбачуваних моментів, що можуть трапитися на роботі.

Після завершення екскурсії усі мали можливість сфотографуватися у студії для красивого контенту в Instagram. Студенти були дуже задоволені та із посмішками покидали студію.

Щиро дякуємо викладачам коледжу за організацію, а працівникам студії «Файне місто» за гостинність та цікаву та змістовну екскурсію!

Оксана Гринюк