Для осіб з порушенням зору
-->

Вступати чи не вступати на бакалаврат: думки студентів-журналістів

Цікавинки та багато того, що чекатиме на бакалавраті вразило четвертокурсників. Тому ця зустріч надихнула багатьох четвертокурсників обрати саме бакалаврат у Галицькому фаховому коледжі. 21 березня відбулася зустріч студентів-бакалаврів спеціальності «Журналістика» разом із студентами 4-го курсу. Студенти поділились своїми враженнями про подію:

– Ми дізналися багато нової інформації, яка, очевидно повпливає на наш майбутній вибір. Було цікаво послухати дівчат, які вже навчаються на бакалавраті й можуть поділитися своїм власним досвідом. Я особисто, чекаю на велику кількість саме журналістської практики, адже впевнена, що це моє покликання, - поділилася студентка 4-го курсу Антоніна Ричкун.

Софія Ярош додає, що такі заходи є корисними для майбутніх вступників: – Насправді це дуже важливий крок, тому його варто добре обдумати. Звісно, ця зустріч дала поштовх і тепер справді думаю над тим, аби залишатися на бакалавраті тут, - розповіла студентка 4-го курсу Софія Ярош.

Це вже другий такий захід, діляться викладачі циклової комісії:

– Ми маємо на меті розповісти студентам чому варто залишатися на бакалавраті саме в нас, і хто, як не наші досвідченні бакалаври, краще розкажуть про це, – поділилася голова циклової комісії журналістики Галина Вишневська.

Цей захід допоміг краще дізнатися, що ж чекає студентів далі, адже бакалаври добре підготувалися. Створили цікаву презентацію, яка охопила усі важливі теми. Розповіли про особливості навчання, тренінги, закордонні проєкти.

Також на зустрічі виступила й в.о. директора Галицького фахового коледжу Марія Баб’юк. Вона, в свою чергу, запевнила студентів про якість навчання. Розповіла про можливість не лише всеукраїнської, а й закордонної співпраці, оскільки, на даний момент, вже багато таких проєктів знаходиться в розробці.

Викладачі кажуть, що планують закріпити цей захід й проводити його щорічно, оскільки це цікава можливість обмінятися досвідом між студентами.

Софія Ярош