Для осіб з порушенням зору
-->

Продовжуємо співпрацю зі стейкхолдерами

Зустріч викладачів ЦК інформатики та комп’ютерних дисциплін із представниками ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» Зустріч викладачів ЦК інформатики та комп’ютерних дисциплін із представниками ТОВ «СЕ Борднетце-Україна»

 

Налагоджена та продуктивна співпраця із стейкхолдерами є запорукою якісної реалізації освітньої програми, а отже і підготовки висококваліфікованих та конкурентоспроможних фахівців. В рамках цієї співпраці було організовано зустріч викладачів ЦК інформатики та комп’ютерних дисциплін із представниками ТОВ «СЕ Борднетце-Україна». Фірму представляли керівник підвідділу пошуку, підбору і розвитку персоналу Катерина Романовська та старший фахівець з розвитку персоналу Ірина Кормило.

Основні напрямки співпраці стосувались організації на базі ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» проходження різних видів практик студентами спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки» та 123 «Комп’ютерна інженерія», а також стажування викладачів, удосконалення змістового наповнення освітніх компонент з метою якісного формування результатів навчання, тематики майстер-класів і тренінгів спікерами яких виступлять представники фірми та проведуть їх як для студентської спільноти, так і для викладацького колективу.