Для осіб з порушенням зору
-->

Подяка

Христос Рождається! Дорога освітянська родино!

Завершуючи семестр у Галицькому фаховому коледжі імені В’ячеслава Чорновола, слід відзначити, що, незважаючи на важкий воєнний рік, викладачам та студентам коледжу вдалось зробити чимало. За українською традицією, наприкінці року слід згадувати та дякувати усім, хто крокував разом із нами важким шляхом.

Завдячуючи міському голові та депутатам ТМР, студенти навчались офлайн у добре обладнаних навчальних кабінетах, майстернях та лабораторіях. Кожен зі 3-х корпусів обладнаний тимчасовим укриттям, що відповідає вимогам ДСНСУ.

Також щиру подяку висловлюємо шановному ректору ТНПУ імені Володимира Гнатюка Богдану Буяку. Завдяки йому цьогоріч наші студенти живуть у затишних кімнатах гуртожитку № 5 університету.

Значна частина наших випускників продовжує навчання за ОП бакалавра чи магістра у ТНПУ імені Володимира Гнатюка («Журналістика», «Філологія», «Туризм» та інші). Спільно започатковуємо нові напрями «Фізична реабілітація» та «Психологія конфліктів». Викладачі коледжу плідно співпрацюють із потужним професорсько-викладацьким складом університету, беручи участь у конференціях, стажуваннях та інших заходах.

Сподіваємось, що у прийдешньому році Ми продовжимо започатковані ініціативи (волонтерські, наукові, виховні) у мирній країні.

Слава Україні!