Для осіб з порушенням зору

Кабінет-лабораторія манікюрної справи

(знаходиться за адресою вул. Богдана Лепкого, 4, Галицький фаховий коледж ім. В. Чорновола, ІІ корпус, кабінет-лабораторія №19, загальною площею 66,3 м2)

В сучасному кабінет-лабораторії студенти знайомляться з доглядом за нігтями з використанням різних технік манікюру, розпису нігтів та їх моделювання Для навчання обладнано 15 робочих місць з відповідними манікюрними столами та стільцями. Для пояснення теоретичного матеріалу є настінна дошка та LED-телевізор для виведення відео-матеріалу на екран та демонстрації презентацій. Для успішного навчання лабораторія забезпечена різноманітним манікюрним інструментом та пристосуванням: :ножиці прямі та вигнуті, пушери, пилочки бафи, кусачки для кутикули, необхідні щітки та кісточки. Для виконанні різних нейл-дизайнів з відпрацюванням використовуються спеціальні навчальні та інструкційні картки та тіпси, яких є в достатній кількості. Для вдосконалення практичних навичок передбачене необхідне обладнання: led-лампи, світильники та фрезерувальні апарати для полірування нігтів.

Стіни лабораторії оформлені стендами з інформацією про будову нігтя, види та форми нігтьової пластини та інструменту для виконання якісного та безпечного гігієнічного очищення, а також, окремий стенд, який несе інформацію про правила техніки безпеки під час виконання манікюрних робіт, положення тіла під час роботи та правильне розміщення всіх необхідних інструментів.

Для якісного здобуття та закріплення теоретичних знань та практичних навиків, кабінет-лабораторія оснащена навчальними посібниками та відповідними журналами з манікюрної справи. та навчально-методичними матеріалами, які розміщеними на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=886