Для осіб з порушенням зору

Кабінет-лабораторія матеріалознавства

Навчальний кабінет матеріалознавства знаходиться у ІІ корпусі Галицького фахового коледжу за адресою вул. Богдана Лепкого, 4. Загальна площа кабінету складає 46,75 м². В кабінеті знаходиться 20 парт та 40 крісел для студентів коледжу, де може розміститися велика група осіб.

Кабінет також оснащений стендами з цікафою інформацією про «Класифікацію засобів по догляду за волоссям» та Різновиди декоративної косметики».

Кабінет оснащений лабораторією для проведення навчальних дослідів з дисципліни «Матеріалознавство, проектування та обладнання». Для цього є плитка електрична «Термія», штатив лабораторний, колби, циліндри, склянки з шкалою, ступка фарфорова, чашка випар, спиртівки, лопатки, за допомогою яких можна наочним прикладом показати взаємодію різної косметичної сировини (жири, масла, воски), яка також є в наявності.

Кабінет оснащений спеціалізованою літературою, зразками косметичної продукції, методичні рекомендації для виконання лабораторно-практичних робіт та навчально-методичними матеріалами, які розміщеними на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=796