Для осіб з порушенням зору

Навчальна лабораторія технології перукарських робіт, проектування та обладнання

(знаходиться за адресою вул. Богдана Хмельницького, 15 (Галицький фаховий коледж ім. В. Чорновола, 1 корпус, загальною площею 67,2 м2 ).

Для проведення практичних і лабораторних занять, створено та обладнано сучасну лабораторію , де навчання максимально наближене до умов роботи в сучасному перукарському салоні. У навчальній лабораторії розміщено 11 робочих місць з дзеркалами, перукарськими кріслами та візками для зберігання інструменту, дві мийки, що використовуються для миття волосся. Для пояснення теоретичного матеріалу є фліп-чарт дошка- мольберт та LED-телевізор для виведення відео-матеріалу на екран та демонстрації презентацій. Для успішного навчання лабораторія забезпечена різноманітним інструментом та пристосуванням: ножиці прямі та філірувальні, електрощипці, щітки, гребінці, кісточки та мисочки для фарбування волосся, фени, бігуді та коклюшки. А для виконанні різних технологічних операцій з відпрацюванням (укладка волосся, виконання зачісок та базових стрижок) використовуються манекен-голови, яких є в достатній кількості. Лабораторія оснащена двома стенди з корисною інформацією для студентів.

Для якісного здобуття та закріплення теоретичних знань та практичних навиків, лабораторія оснащена навчальними посібниками: «Технології виконання стрижки волосся», «Миття волосся та масаж голови», «Сонячні техніки фарбування», автор Кіналь Т.Я, «Методичні вказівки до виконання звіту з «навчальної, технологічної та переддипломної практики», автори Кіналь Т.Я, Манчевська Н.О. та навчально-методичними матеріалами, які розміщеними на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=974
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=962
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=170
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=646