Для осіб з порушенням зору

Кабінет-лабораторія перукарської справи

(знаходиться за адресою вул. Богдана Лепкого, 4, Галицький фаховий коледж ім. В. Чорновола, ІІ корпус, кабінет-лабораторія №2а, загальною площаею 34,2 м2)

Для здобуття практичних навиків та вмінь з виконання основних видів перукарських робіт, а також досвіду самостійної роботи з обслуговування клієнтів. розміщено 10 робочих місць з дзеркалами та перукарськими кріслами та двома мийками для миття голови. Для успішного навчання лабораторія забезпечена різноманітним перукарським інструментом та пристосуванням.

Стіни лабораторії оформлені стендами з інформацією про «Зони волосяного покриву голови», «Основні форми стрижок», «Види укладання волосся», «Види фарбування волосся». правила техніки безпеки під час виконання перукарських робіт.

Для якісного здобуття та закріплення теоретичних знань та практичних навиків, лабораторія оснащена спеціалізованими професійними журналами, навчальними посібниками: «Технології виконання стрижки волосся», , «Миття волосся та масаж голови», «Сонячні техніки фарбування», автор Кіналь Т.Я., «Методичні вказівки до виконання звіту з «навчальної, технологічної та переддипломної практики», автор Кіналь Т.Я , Манчевська Н.О та навчально-методичними матеріалами, які розміщеними на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=974
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=962
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=170