Для осіб з порушенням зору

Кабінет матеріалознавства

Загальна площа кабінету 46,7м2

Навчальний кабінет призначений для формування у студентів комплексу професійних компетентностей, які визначені освітньо-професійною програмою «Моделювання та конструювання промислових виробів». В кабінеті створено усі необхідні умови для вивчення дисципліни «Матеріалознавство», студенти здобувають комплекс знань щодо пластичних і ергономічних властивостей тканини, які впливають на створення форм одягу.

В кабінеті розміщено друковані стенди з інформацією про виникнення тканин, про походження і склад натуральних та синтетичних волокон та процес ткацтва. В кабінеті є столи, за якими студенти навчаються, проводять досліди згідно з інструкціями, які розміщені в методичних вказівках до лабораторних робіт з дисципліни «Матеріалознавство».

Кабінет обладнано мікроскопами, які студенти використовують для перегляду та аналізу складу натуральних та синтетичних волокон.

Кабінет оснащений книгами з матеріалознавства та навчально-методичними посібниками «Лабораторний практикум з навчальної дисципліни «Матеріалознавство», «Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з навчальної дисципліни «Матеріалознавство».

Навчально-методичні матеріали,розміщені на платформі moodle:
http:// moodle.gi.edu.ua/enrol/index.php?id=520