Для осіб з порушенням зору

Кабінет основ технології та устаткування для виготовлення виробів

Завідувач кабінетом Марисюк М.О., викладач другої категорії, загальна площа кабінету 47,5 м2

Кабінет оформлено стендами з історичними фактами про український національний одяг та приналежність його до регіонів України.

Під час практичних занять в кабінеті студенти здійснюють формоутворення, макетування і моделювання одягу та застосовують набуті знання зі сфери професійної діяльності у практичних ситуаціях. Кабінет обладнано спеціалізованими швейними машинами, а саме: побутова швейна машина Janome для виготовлення прямої петлі. Студенти використовують цю машину для виготовлення петель у легкому одязі типу блузок, спідниць, штанів і т.д. Також є краєобметувальні машини Gemsy 6-505, Gemsy SG 7724 E для обметування зрізів виробів від осипання та Shunfa 5-ти ниткова машина, яка зшиває та обметує зрізи одночасно, що значно економить час при пошитті виробів. В кабінеті є розпошивальна машина Mitsuyin W500-2 для обробки низу трикотажних виробів. Напівавтомат Minerva 62761-P3Z студенти використовують для виготовлення прорізної петлі з вічком у верхньому одязі.

Парогенератор Silter студенти використовують для виконання всіх видів волого-теплових робіт. Є великий розкрійний стіл, де студенти розкроюють вироби легкого та верхнього асортименту одягу.

Кабінет оснащений посібниками «Практикум з навчальної дисципліни «Основи технології швейних виробів», «Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з дисципліни «Основи технології швейних виробів», «Методичні вказівки до виконання самостійних робіт з дисципліни «Основи технології швейних виробів», «Практикум «Устаткування для виготовлення виробів».

Навчально-методичні матеріали, розміщені на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=521
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=515;
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=522