Для осіб з порушенням зору

Кабінет-лабораторія проєктування одягу

Завідувач кабінетом Бончук Н.М., викладач першої категорії, загальна площа кабінету 33,6 м2

У кабінеті студенти мають можливість закріпити теоретичний матеріал зІ спецдисциплін: «Навчальна практика», «Устаткування для виготовлення швейних виробів», «Основи конструювання виробів». Студенти вивчають правила з техніки безпеки при виконанні ручних, машинних і волого-теплових робіт; виготовляють основні вузли та швейні вироби в цілому; вчаться правильно застосовувати пристрої та обладнання для виготовлення основних вузлів швейних виробів; проєктують конструкції та розробляють лекала швейних виробів; складають технологічну послідовність обробки вузлів та виробів в цілому.

Стіни кабінету оформлено графічними частинами дипломних проєктів, які націлюють студентів на високий рівень створення нових оригінальних моделей одягу. Кабінет обладнано розкрійними столами, парогенератором Silter , прасувальним столом, дзеркалами, кравецькими манекенами. Студенти використовують для виготовлення виробів промислові швейні машини: MITSUYIN MY8500,MITSUYIN 8700,SHUNFA SF818-U, краєобметувальну машину 51-А класу ПМЗ, напівавтомат 62761-PЗZ«Мінерва» для виконання прорізних петель з вічком. В кабінеті знаходяться інструкції з техніки безпеки та охорони праці.

Кабінет оснащений фаховими виданнями та навчально-методичними посібниками «Практикум з навчальної дисципліни «Основи конструювання виробів», «Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з навчальної дисципліни «Основи конструювання виробів», «Практикум з навчальної дисципліни «Основи конструювання на нетипові фігури», «Методичні вказівки до виконання звіту з навчальної практики».

Кабінет оснащено навчально-методичними матеріалами, розміщеними на платформі moodl:
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=522,
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=515
http://moodle.gi.edu.ua/enrol/index.php?id=304