Для осіб з порушенням зору

Навчально-виробнича швейна майстерня

Завідувач кабінетом Марисюк М.О., викладач другої категорії, загальна площа кабінету 49,3 м2

У кабінеті розміщено три стенди з термінологією швейних робіт для засвоєння теоретичних знань з курсу «Основи технології швейних виробів» та «Навчальної практики». Кабінет оснащено промисловими швейними машинами Мінерва М-41, Siruba L818F-M та Shunfa 818, на яких студенти виконують практичні роботи та виготовляють вироби легкого та верхнього асортименту одягу.

Під час навчальної, технологічної , переддипломної практики студенти здійснюють формоутворення, макетування і моделювання одягу та застосовують набуті знання і розуміння предметної області у практичних ситуаціях. Вони показують такі результати навчання: використання основних етапів ВТО, володіння вмінням повузлової обробки та пошиву виробів, знання техніки безпеки при виконанні швейних робіт, використання професійної термінології ручних, машинних та волого-теплових робіт.

Студенти вивчають методи обробки виробів легкого та верхнього асортименту одягу, обробку натуральної та штучної шкіри, хутра, оксамиту та інших ворсових матеріалів. Їм надано мають можливість закріпити на практиці раніше вивчений теоретичний матеріал і вдосконалити своє вміння пошиття різних видів одягу.

У кабінеті є два великих розкрійних столи, на яких проводиться розкрій студентами виробів легкого та верхнього асортименту. Розміщено стенд зі зразками повузлової обробки жіночої куртки. Інструкції з техніки безпеки розміщено на стенді з охорони праці.

Кабінет оснащений посібниками «Навчальна практика», «Основи технології швейних виробів» та навчально-методичними матеріалами, розміщеними на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=521,
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=515