Для осіб з порушенням зору

Кабінет курсового та дипломного проєктування

Завідувач кабінетом Бончук Н.М., викладач першої категорії, загальна площа кабінету 49,0 м2

У кабінеті студенти мають можливість засвоїти теоретичний матеріал зі спецдисциплін: «Основи конструювання швейних виробів», «Устаткування для виготовлення швейних виробів», «Проєктування художніх систем», «Художнє проєктування колекцій одягу». Ці дисципліни формують у майбутніх спеціалістів знання з асортименту одягу, вихідних даних та методів конструювання одягу; формують уміння з побудови креслеників деталей одягу, формують компетенції створення художніх систем та навички створення дизайнерських ескізів.

Стіни кабінету оформлено стендами з інформацією про поетапність роботи над дипломним проєктуванням, курсовим проєктом з технології виготовлення одягу та курсовим проєктом з технології процесу. Ця інформація формує фахові компетенції застосовувати професійно-профільовані знання для дослідження і організації впровадження нових моделей одягу у виробництво. В кабінеті є виставка ляльок в одязі різних історичних епох.

В кабінеті розміщено промислову швейну машину 1022-М кл. ОЗЛМ та краєобметувальну машину Gemsy GEM 6-5. Ці машини використовуються студентами при пошитті виробів для курсових та дипломних робіт.

Кабінет оснащено фаховими книгами, посібниками, журналами мод. Навчально-методична література, що забезпечує виконання дипломного та курсового проєктування: «Проєктування колекції. Методичні вказівки до виконання дипломного проєкту для студентів спеціальності 182 «Технології легкої промисловості», «Методичні вказівки до виконання курсового проєкту з художнього проєктування виробів для студентів ІV курсу спеціальності 182 «Технології легкої промисловості», «Методичні вказівки до виконання курсового проєкту «Основи технології виробів».

Навчально-методичні матеріали розміщено на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=980
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=523