Для осіб з порушенням зору

Кабінет-лабораторія дизайну зовнішнього і внутрішнього середовища, формоутворення та конструювання

Завідувач кабінету-лабораторії Ткачук Ю.П., викладач другої категорії, загальна площа кабінету 67,0 м2

Робочі місця студентів облаштовані відповідно до вимог наукової організації праці, техніки безпеки, естетично-гігієнічних вимог. У кабінеті-лабораторії студенти мають можливість практично вирішувати завдання у галузі дизайну. Вони створюють ескізи об’єктів дизайну, виконують креслення, вивчають технологічну послідовність виконання дизайнерських розробок.

На стінах кабінету розташовано виставкові полички, які використовуються для експозицій змінного характеру. Постійна експозиція в кабінеті-лабораторії представлена трьома друкованими стендами з інформацією про графічний дизайн, дизайн середовища, промисловий дизайн. Інструкції з техніки безпеки розташовано на стенді «Охорона праці». У секційних двох шафах демонструються колекції макетів архітектурних будівель та предметів побуту сучасності, складних геометричних форм, об`єктів дизайну та об`ємно-просторових композицій, малих архітектурних форм, робіт з паперової пластики.

У кабінеті наявний стельовий підвісний екран, що є відмінним рішенням для презентацій, демонстрації фотографій та відео в навчальному кабінеті. Також є проєктор ViewSonic, який комплектується спеціальним підвісом та кріпиться безпосередньо до стелі.

Розміщена художньо-історична, навчально-методична література, журнали, які необхідні в навчально-методичній роботі. Навчально-методичні матеріали розміщені на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/enrol/index.php?id=820
http://moodle.gi.edu.ua/enrol/index.php?id=818