Для осіб з порушенням зору

Кабінет креслення, художнього проєктування та макетування

Загальна площа кабінету 46,5 м2

Дисципліни “Креслення”, “Художнє проєктування” та “Макетування” є необхідними для набуття професійних знань та практичних навичок художньо-конструкторського аналізу у підготовці дизайнера. Даний кабінет призначений для вивчення дисциплін, які послідовно розглядають та оцінюють досконалість об’єктів дизайну, зокрема: функціональність, конструктивність, технологічну доцільність, експлуатаційну практичність, економічність, вимоги ергономіки, раціональність композиції і естетичність.

В ході навчання студенти здобувають уміння та навички виконання конструкторських креслень, дизайнерських проєктів, створення макетів, володіння прийомами формування естетично досконалих дизайнерських рішень.

У кабінеті розміщено 3 друковані стенди, що включають теоретичні положення про основи художнього проєктування, креслення та макетування, відомості про етапи розробки дизайн-проєктів, способи моделювання та вимоги до проєктів. Також в кабінеті розміщені виставкові полиці з макетами та демонстраційний стенд зі зразками проєктів об’єктів дизайну.

Кабінет оснащений спеціалізованими столами для креслення, фаховими книгами, практикумами: «Геометричне креслення», «Проекційне креслення», «Робочий зошит для практичних та аудиторних занять і самостійної роботи з дисципліни «Основи креслення і нарисної геометрії».

Навчально-методичні матеріали розміщені на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/course/view.php?id=759
http://moodle.gi.edu.ua/enrol/index.php?id=335
http://moodle.gi.edu.ua/enrol/index.php?id=334