Для осіб з порушенням зору

Кабінет технології процесу та композиційної організації форми

Загальна площа кабінету 46,7 м2

Навчальний кабінет призначений для формування у студентів комплексу фахових компетентностей, а саме: здійснення передпроєктного аналізу для розробки дизайн-проєкту на основі аналізу функціональних та естетичних вимог; створення ескізів об’єктів дизайну враховуючи сучасні тенденції в дизайні, закони композиційної побудови, ергономічність об’єктів, технологічні та декоративні властивості матеріалів; вміння розробити технологічну послідовність виконання об’єкта дизайну , застосовуючи професійну термінологію.

В кабінеті створено усі необхідні умови для вивчення таких дисциплін як: «Матеріалознавство та технологія процесу» і «Композиційна організація форми». Робочі місця студентів облаштовані відповідно до вимог організації навчального процесу, техніки безпеки та естетично-гігієнічних вимог.

Для оформлення кабінету передбачено створення навчально-методичних експозицій змінного та постійного характеру.

Навчально-методичне забезпечення кабінету складається з навчальних програм, навчальних та методичних посібників (електронні версії), періодичних видань, зразків студентських робіт. Навчально-методичні матеріали розміщені на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/enrol/index.php?id=820
http://moodle.gi.edu.ua/enrol/index.php?id=967