Для осіб з порушенням зору

Кабінет матеріалознавства

Загальна площа кабінету 46,7 м2

Навчальний кабінет призначений для формування у студентів комплексу професійних компетентностей, які визначені освітньо-професійною програмою «Дизайн середовища». В кабінеті створено усі необхідні умови для вивчення дисципліни «Матеріалознавство», студенти здобувають комплекс знань щодо будови, структури, фізичних та механічних властивостей основних конструкційних матеріалів, сучасних методів їх синтезу, обробки, а також принципів правильного вибору матеріалів відповідно до об’єкту дизайну.

Для оформлення кабінету передбачено створення навчально-методичних експозицій змінного та постійного характеру.

Кабінет оформлений інформаційними стендами з класифікацією конструкційних та декоративно-оздоблювальних матеріалів і їхніми взірцями, такими як: металеві конструкційні матеріали; деревина та пиломатеріали; каталоги природніх, синтетичних та комбінованих матеріалів.

Кабінет оснащений книгами з матеріалознавства, періодичними виданнями по дизайну інтер’єру, студентськими роботами та проєктами. Навчально-методичне забезпечення кабінету складається з навчальних програм, навчальних та методичних посібників (електронні версії), зразків студентських проєктів. Навчально-методичні матеріали розміщені на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/enrol/index.php?id=967