Для осіб з порушенням зору
×

Попередження

JFolder::files: шлях не є текою. Шлях: /www/wwwroot/gi.edu.ua/images/picture/educational_units/cyclic_commissions/hairdressing_art/2
×

Повідомлення

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/picture/educational_units/cyclic_commissions/hairdressing_art/2

Кабінет історії мистецтва, костюма та зачіски

Загальна площа кабінету 64,0 м2

Дисципліна “Історія мистецтва, костюма та зачіски” є необхідною для набуття професійних знань та практичних навичок художньо-естетичного аналізу у підготовці дизайнера. Під час вивчення дисципліни студенти отримують фахові компетентності зберігання і примноження культурних історичних цінностей, досягнення суспільства на основі розуміння закономірностей мистецького розвитку суспільства, техніки і технологій. Знання історії мистецтв служить безцінним джерелом натхнення для створення нових об’єктів дизайну.

У кабінеті робоче місце викладача забезпечується столом і стільцем. Робочі місця студентів облаштовані відповідно до вимог наукової організації праці, техніки безпеки, естетично-гігієнічних вимог. Постійна експозиція в кабінеті представлена чотирма друкованими кольоровими банерами з легендарними висловлюваннями про моду та стиль від знаменитих письменників, актрис та дизайнерів. На банерах крилаті вислови супроводжують фотографії модного одягу різних історичних періодів.

У кабінеті закріплений стельовий підвісний екран, що є відмінним рішенням для презентацій, демонстрації фотографій та відео в навчальному кабінеті. Розміщена аудиторна дошка на три робочі поверхні у розгорнутому вигляді. Є стенд з охорони праці «Інструкції з техніки безпеки» та стенд державної символіки України.

Кабінет оснащено художньо-історичною літературою, підручниками з історії мистецтв, з історії одягу та зачіски, які необхідні в навчально-методичній роботі з дисципліни.

Навчально-методичні матеріали розміщено на платформі moodle:
http://moodle.gi.edu.ua/enrol/index.php?id=819

{gallery}picture/educational_units/cyclic_commissions/hairdressing_art/2{/gallery}