Для осіб з порушенням зору
-->

Співпраця сайту «0352» із Галицьким коледжем

Досвід співпраці «0352» із Галицьким коледжем

Навчання – це досить складний процес, спрямований на засвоєння навчального матеріалу та його подальшого застосування. Воно впливає на професійну діяльність людини і на її життєвий шлях. Так, молодим людям потрібно обирати такий навчальний заклад, у якому якісно, достовірно та легко подають навчальний матеріал. У Тернополі є багато закладів освіти, серед них: університети, інститути, училища, коледжі, завдяки яким абітурієнти здобувають нові знання, вміння та навички.

Я, директор сайту «0352.ua», хочу поділитись досвідом співпраці саме з Галицьким коледжем імені В’ячеслава Чорновола, оскільки впевнено можу сказати, що це саме той навчальний заклад,у якому якісне навчання стовідсотково забезпечено, бо у нас працюють його випускники.

Співпраця розпочалась минулого року з прийняття студентів-журналістів Галицького коледжу на практику. Одразу ж склалось перше позитивне враження про навчальний заклад, оскільки студенти повністю обізнані у своїй майбутній професії та сміло можуть застосувати здобуті знання в коледжі на практиці. Вони добре і якісно виконують усю роботу журналістів, редакторів, коректорів, професійно підходять до виконання робочих завдань.

Вважаю доцільним відзначити хорошу роботу викладачів кафедри видавничої справи та медіакомунікацій, завдяки яким студенти мають такий великий багаж знань. Професія викладача є нелегкою і доволі стресовою, але якщо мати до цього хист та бути справжнім професіоналом, то все вийде. Переконаний, що саме такі кадри працюють у Галицькому коледжі – кваліфіковані,мудрі,професіонали своєї справи.

Я радий, що маю нагоду співпрацювати з Галицьким коледжем імені В’ячеслава Чорновола, а також готовий до прийняття нових журналістів-практикантів і надіюсь, що і в майбутньому студенти Галицького розширюватимуть кадровий склад працівників сайту «0352.ua».