Для осіб з порушенням зору

Циклова комісія суспільних дисциплін

Голова циклової комісії - Лубкович Наталія Зіновіївна – кандидат історичних наук, викладач вищої категорії, педагогічний стаж: 19 років.

Кількісний та якісний склад циклової комісії:

  • Марія Рудик – відмінник освіти, викладач-методист вищої категорії;
  • Наталія Лубкович – кандидат історичних наук, викладач вищої категорії;
  • викладачі вищої категорії – Оксана Дживра, Надія Сидор;
  • викладач-магістр, вищої категорії – Наталія Городиська;
  • викладач-бакалавр – Андрій Любасюк;
  • викладач-бакалавр – Віталій Тритяк.

Більшість викладачів мають значний досвід роботи, середній вік викладачів 40 років.


Циклова комісія охоплює викладання усього циклу суспільно-гуманітарних дисциплін: історія України, всесвітня історія, правознавство, людина і світ, філософія, соціологія, політологія, культурологія, психологія, етика та естетика, історія держави і права зарубіжних країн, історія держави і права України.

На циклі працюють однодумці-професіонали, багаті на творчі шукання і здобутки. Тут поєднався авторитет і багаторічний досвід викладачів-наставників з креативністю і молодим запалом тих, хто тільки починає свій шлях на педагогічній ниві. Викладачі циклової комісії постійно працюють над удосконаленням методики проведення навчальних занять та позааудиторних заходів, підвищенням професійної майстерності, вивчають і впроваджують новітні педагогічні технології.

Протягом останніх років циклова комісії працює над реалізацією науково-методичної проблеми «Впровадження та використання сучасних інноваційних педагогічних технологій на заняттях із дисциплін суспільно-гуманітарного циклу, як серцевини формування національно свідомого, проєвропейського, соціально активного громадянина України».

Під час навчально-виховного процесу викладачі намагаються створити атмосферу позитивно-орієнтовану на кожного студента.

Викладацький склад намагається, окрім ґрунтовних знань з дисциплін, прищепити своїм вихованцям і високі моральні якості. Колектив щоденно працює над тим, щоб кожен студент усвідомлював загальнолюдські та національно-патріотичні цінності. Викладачі суспільних дисциплін формують у молодих людей почуття патріотизму та національної свідомості.

В арсеналі предметної комісії – кабінет історії України та Музей національної слави.

Наш цикл дисциплін сприяє вихованню патріотичних засад у студентському середовищі, розширення кругозору студентів, розвиток їх аналітичних можливостей і позитивних людських якостей. Ми не боїмося змін та інновацій, постійно експериментуємо у навчальному процесі, застосовуємо нові технології у навчанні, приймаємо участь у всіх масових заходах навчального закладу і знаходимось у центрі виховної роботи.