Виставковий аспект діджиталізації у готельно-ресторанній сфері
Гурська В., Муха Р.
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 1
Назва видання: Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельноресторанному бізнесі. - Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції. Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2023. 103 с. (С. 40-42)
DOI-адреса:
URL публікації:
Додаткова інформація
готельно-ресторанні послуги, виставкова діяльність, готель, ресторан |
Файл
Виставковий аспект діджиталізації у готельно-ресторанній сфері.pdf |