Для осіб з порушенням зору

Гурська В., Муха Р.

Вид публікації: Матеріали конференції
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2023
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 1
Назва видання: Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельноресторанному бізнесі. - Матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції. Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2023. 103 с. (С. 40-42)
DOI-адреса:
URL публікації:

Додаткова інформація

Ключові слова
готельно-ресторанні послуги, виставкова діяльність, готель, ресторан

Файл

Виставковий аспект діджиталізації у готельно-ресторанній сфері.pdf
129 переглядів Поділитися: