Організація обслуговування банкетів з нагоди Дня народження у ресторані «Арт Авеню»
Бобецька І., Муха Р.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2023
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Додаткова інформація
| Ключові слова ресторан «Арт Авеню», обслуговування днів народжень, ресторанне господарство | 
Файл
| Організація обслуговування банкетів з нагоди Дня народження у ресторані «Арт Авеню» (1).pdf | 



 
						 
						 
				 
				 
				 
				 
				 
				
