Для осіб з порушенням зору

Баран С.І., Бажанова Н.В.

Вид публікації: Кваліфікаційна робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2022
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Анотація

Кваліфікаційна бакалаврська робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів впровадження інноваційних проектів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто теоретичні підходи управління проєктами на підприємствах готельно-ресторанної сфери. Визначено потенціал реалізації проєктів на готельно-ресторанному підприємстві «Женева». Запропоновано розробку проєкту заходів удосконалення діяльності ресторану готельно-ресторанного закладу «Женева».

Додаткова інформація

Ключові слова
управління проєктом, інвестиційний цикл, основний капітал, стейкхолдер, інвестиції

Файл

Впровадження інноваційних проектів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу.pdf
980 переглядів Поділитися: