Якість надання послуг в готельно-ресторанному господарстві та її вплив на конкурентоспроможність закладів
Муха Р.А., Чомко О.В.
Галузь знань: Соціальні та поведінкові науки
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Назва видання: Перспективні напрямки наукових досліджень XXI століття, LXXV Міжнародна науково-практична iнтернет-конференція. м. Харків, 6 грудня 2021 року. Ч.3, 296 с. (С. 192-195).
DOI-адреса:
URL публікації: https://el-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/12/%D0%A5%D0%B0%D1%80%D0%BA%D1%96%D0%B2_-2021__-%D0%A7_3.pdf
Додаткова інформація
якість послуг, конкурентоспроможність, готельно-ресторанне господарство |
Файл
Якість надання послуг в готельно-ресторанному господарстві та її вплив на конкурентоспроможність закладів (1).pdf |