Для осіб з порушенням зору

Муха Р.А., Худенко О.В.

Вид публікації: Матеріали конференції
Галузь знань: Соціальні та поведінкові науки
Форма публікації: Електронна
Рік публікації: 2021
Назва видання: : Priority Areas of Science Innovations. Abstracts of the 26th International scientific and practical conference. Primedia E-launch LLC, USA, Washington. 2021. Рр. 96-99.
DOI-адреса:
URL публікації: https://el-conf.com.ua/wp-content/uploads/2021/12/%D0%905_%D0%A1%D0%A8%D0%90_-2021.pdf

Анотація

Визначено, що інновації в готельно-ресторанному
бізнесі відіграють головну функцію у висококонкурентній
боротьбі готелів та ресторанів за кожного клієнта. Виділено
інноваційні формати розвитку ресторанного та готельного
господарства. Узагальнено, що застосування інноваційних
технологій у роботі готельно-ресторанного бізнесу підвищує
конкурентоспроможність та позитивно впливає на його імідж.

Додаткова інформація

Ключові слова
інновації, готельно-ресторанний бізнес, конкурентоспроможність, імідж

Файл

Інновації та тренди у сфері готельно-ресторанного бізнесу.pdf
1902 переглядів Поділитися: