Для осіб з порушенням зору

Бриндзя З.Ф.,Кулик А.М.

Вид публікації: Стаття
Галузь знань: Сфера обслуговування
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2020
Назва видання: ІННОВАЦІЙНА ЕКОНОМІКА 7 - 8
DOI-адреса: 10.37332/2309-1533.2020.7-8.8
URL публікації: http://inneco.org/index.php/innecoua/article/view/675/744

Анотація

Готельно-ресторанний бізнес відіграє важливу роль у розвиткутуристичної інфраструктури України, оскільки наявність готелів, ресторанів та якість обслуговування безпосередньо впливає на рівень внутрішнього туризму за регіонами та потоку в’їзного туризму. Проте, аналізуючи тенденції сучасного розвитку готельно-ресторанного комплексу, спостерігаємо нестабільну його динаміку, що пов’язана насамперед із сезонними коливання та загостренням конкурентної ситуації на ринку послуг. Ситуація загострюється нестійким зовнішнім середовищем та неорганізованістю внутрішніх процесів у суб’єктів господарювання, що, в свою чергу, знижує якість обслуговування і створює дефіцит продуктів готельно-ресторанного спрямування.

Додаткова інформація

Ключові слова
готельно-ресторанний бізнес, планування діяльності, прагматика удосконалення

Файл

Праматика удосконалення планування та управління в готельно-ресторанному бізнес.pdf
1603 переглядів Поділитися: