Для осіб з порушенням зору

Баран Т.В., Вавричук О.С.

Вид публікації: Матеріали конференції
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2020
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Пріоритети сучасної науки (частина І): матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції
DOI-адреса:
URL публікації: http://www.mcnd.ltd.ua/material/2020/%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%8C%202%20(1).pdf

Додаткова інформація

Ключові слова
Готельно-ресторанний бізнес, готельні послуги, стратегія розвитку готельно-ресторанних підприємств

Файл

Готельно-ресторанний бізнес як специфічна ланка економіки держави.pdf
2115 переглядів Поділитися: