Технологічне забезпечення якості та оптимізації технологічних процесів кулінарної продукції з прісного тіста
Швед В., Муха Р. А.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2025
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 1
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Додаткова інформація
Ключові слова технологічне забезпечення, якість, оптимізація, технологічні процеси, кулінарна продукція, прісне тісто, приготування тіста, термічна обробка, рецептури, харчова цінність, стандартизація |
Файл
10 Технологічне забезпечення якості та оптимізації технологічних процесів кулінарної продукції з прісного тіста.pdf |