Для осіб з порушенням зору

Швед В., Муха Р. А.

Вид публікації: Курсова робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2025
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 1
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Додаткова інформація

Ключові слова
технологічне забезпечення, якість, оптимізація, технологічні процеси, кулінарна продукція, прісне тісто, приготування тіста, термічна обробка, рецептури, харчова цінність, стандартизація

Файл

10 Технологічне забезпечення якості та оптимізації технологічних процесів кулінарної продукції з прісного тіста.pdf
8 переглядів Поділитися: