Для осіб з порушенням зору

Поворозник П., Муха Р.А.

Вид публікації: Курсова робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2025
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 1
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Додаткова інформація

Ключові слова
технологічні процеси, тісто, борошняні вироби, кулінарні вироби, підвищена харчова цінність, приготування тіста, харчова цінність, інгредієнти тіста, збагачення тіста, новітні технології,

Файл

2 Технологічні процеси приготування тіста для борошняних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності.pdf
3 переглядів Поділитися: