Технологічні процеси приготування тіста для борошняних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності
Поворозник П., Муха Р.А.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2025
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 1
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Додаткова інформація
Ключові слова технологічні процеси, тісто, борошняні вироби, кулінарні вироби, підвищена харчова цінність, приготування тіста, харчова цінність, інгредієнти тіста, збагачення тіста, новітні технології, |
Файл
2 Технологічні процеси приготування тіста для борошняних кулінарних виробів підвищеної харчової цінності.pdf |