Для осіб з порушенням зору

Ситніков К., Муха Р.А.

Вид публікації: Курсова робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2025
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 1
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Додаткова інформація

Ключові слова
сучасні технології, централізоване виробництво, м’ясні напівфабрикати, натуральні напівфабрикати, м’ясні страви, технологія виробництва, м’ясна сировина

Файл

5 Сучасні технології централізованого виробництва м’ясних натуральних напівфабрикатів і страв.pdf
4 переглядів Поділитися: