Особливості обслуговування в готельно-ресторанному комплексі
Головчук А.Р., Муха Р.А.
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2025
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:
Додаткова інформація
Ключові слова Готельно-ресторанний комплекс (ГРК) Обслуговування гостей Сервіс Якість обслуговування Стандарти обслуговування ,Клієнтоорієнтованість, рівень комфорту ,Рецепція |
Файл
5 Особливості обслуговування в готельно-ресторанному комплексі.pdf |