Для осіб з порушенням зору

Головчук А.Р., Муха Р.А.

Вид публікації: Курсова робота (проєкт)
Форма публікації: Друкована
Рік публікації: 2025
Освітній (освітньо-професійний) ступінь: Бакалавр
Освітня програма (ОП): Готельно-ресторанна справа
Рік навчання на ОП: 2
Назва видання: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
DOI-адреса:
URL публікації:

Додаткова інформація

Ключові слова
Готельно-ресторанний комплекс (ГРК) Обслуговування гостей Сервіс Якість обслуговування Стандарти обслуговування ,Клієнтоорієнтованість, рівень комфорту ,Рецепція

Файл

5 Особливості обслуговування в готельно-ресторанному комплексі.pdf
5 переглядів Поділитися: